[VIDEO] Horor u ringu: Laktom nokautirao pa izmasakrirao protivnika

FOTO: Screenshot.

UFC-ov teškaš i kečerska zvijezda Brock Lesnar našao se u novom skandalu.

Nekoliko sedmica nakon UFC-a 200, ali i nakon što je pao na doping testu, Lesnar je ponovno šokirao javnost, prenosi Bportal.ba

Ovaj put na WWE SummerSlamu gdje je snage odmjerio s Randyjem Ortonom kojeg je savladao tehničkim nokautom. Mali problem jest što je Lesnar svoj posao shvatio preozbiljno te je Norton, prema pisanju američkih medija, zaista žestoko stradao u tom dvoboju.

Na kraju meča Brock je GNP udarcima i laktovima udarao po Nortonu te mu je doslovno otvorio glavu. Iako se takve situacije planiraju unaprijed u WWE-u, te su pomno iscenirane, ovaj put je krv je potekla u potocima. Zavladala je vidljiva panika oko ringa, a čak su i dežurni ljekari potrčali Ortonu u pomoć.

Skandal je vrlo brzo na društvenim mržama prokomentirao i Mark Hunt, posljednji Lesnarov protivnik u UFC-u i veliki neprijatelj od kada se saznalo da je bivši UFC prvak pao na doping testu.

– Za ovo bi trebao biti suspendiran do kraja života, također – napisao je Hunt dodajući ikonice koje predstavljaju “špricu”, odnosno sugreriraju da se ovo dogodilo zbog upotrebe steroida.


Tehnička obrada: InfoZona


Loading...