Ovo nije moguće
Šta se desilo Milošu??

FOTO: Sport.ba.

US Open nam je priredio prva iznenađenja,

US Open nam je priredio prva iznenađenja, Raonića je porazi 120. igrač svijeta, dok je prvakinja iz Pariza i treća igračica svijeta Muguruza, svoj nastup završila porazom od Sevastove.

US Open je dobio prvo veliko iznenađenje! Miloš Raonić, peti teniser svijeta, završio je učešće već u drugom kolu, pošto je poražen od 120. tenisera sveta, Rajana Herisona sa 3:1 (6:7, 7:5, 7:5, 6:1).

Kod žena je takođe viđeno jedno veće iznenađenje, pošto je Garbinje Muguruza izgubila sa 2:0 od Anastasije Sevastove i tako je osvajačica Rolan Garosa i treća teniserka svijeta neočekivano brzo završila takmičenje  prenosi ”Sport.ba”.

Rafael Nadal nije dozvolio iznenađenje u posljednjem meču koji je bio na programu i u tri seta je savladao Andreasa Sepija (6:0, 7:5, 6:1) i tako osigurao plasman u treću rundu gdje ga čeka Andrej Kuznjecov.

U ostalim  mečevima muške konkurencije nije bilo nekih iznenađujućih rezultata. Čilić je ubedljivo savladao Stakhovskog sa 3:0, također je i Monfis bio siguran protiv Satrala, kao i Conga protiv Dakvorta


Tehnička obrada: InfoZona


Loading...