Sergey Kovalev i Andre Ward
Najveći bokserski okršaj u 2016. godini

FOTO: Sport.ba.

Fanovi boksa rezervisat će noć sa subote na nedjelju za najveći okršaj koji nam ovaj sport može ponuditi u 2016. godini.

Fanovi boksa rezervisat će noć sa subote na nedjelju za najveći okršaj koji nam ovaj sport može ponuditi u 2016. godini.

Sergey Kovalev (30-1-0) i Andre Ward (30-0-0) bit će dio meča u kojem su kao ulog postavljeni WBO, IBF i WBA pojasevi ruskog borca prenosi ”Sport.ba”.

Veliki spektakl odvit će se u lasvegaškoj T-Mobile Areni, a isti je analizirao hrvatski selektor i proslavljeni bokserski trener – Leonard Pijetraj.

“To je po meni jedan od najizjednačenijih mečeva po kvaliteti boraca u ovoj kategoriji. Možda čak i ne samo u toj kategoriji”, otvorio je Pijetraj analizu pa nastavio:

“Ward ima taj jedan mali problem, a to je da mu nedostaje kontinuitet mečeva poput onog kojeg ima Kovalev, no zato ima velike kvalitete. Bio je odličan amater, odličan je profesionalac i vrlo nezgodan borac. On bi mogao malo opstruirat borbu tako da mislim kako s njegove strane to možda i neće biti nekakav atraktivan meč, dok je Kovalev puno atraktivniji, traži borbu, dobar je i s distance i s bliske borbe, ima puno bolji kontinuitet mečeva, a ima i titule koje brani.

Ne bih se kladio na ovaj meč, po meni su šanse izjednačene. Konačno došlo vrijeme da se stvarno nađu dva prava prvaka. Ovo je upravo taj meč, meč za koji ne možemo reći da netko ima značajnu prednost.

Jednostavno, obojica imaju sve kvalitete.”


Tehnička obrada: InfoZona


Loading...