JOŠ TRI MJESECA
Incident na pressici: Haye udario Bellewa tijekom sučeljavanja

FOTO: Sport.ba.

Održana je press konferencija kojom je najavljen veliki britanski bokserki okršaj

Održana je press konferencija kojom je najavljen veliki britanski bokserki okršaj između Davida Hayea i Tonya Bellewa, a iako je do meča ostalo više od tri mjeseca, u srijedu je upućen prvi udarac.

Sama pressica bila je podosta slična kombinaciji izjava oba borca tijekom posljednjih dana, pa se ništa nije promijenilo niti kad su se našli za istim stolom. Od strane Hayea su dolazile većinom šablonske izlizane uvrede, dok Bellew svoj trash talk odrađuje malo inteligentnije, pa se može reći kako je uspio isprovocirati Hayea prenosi ”Sport.ba”.

To se najbolje vidjelo tijekom sučeljavanja. Nakon što su im se lica približila, Bellew je kratko odgurnuo Hayea, koji je refleksno odgovorio krošeom u bradu svom budućeg protivnika. Nakon toga je došlo do naguravanja, tijekom kojeg je Haye vrlo ljutito reagirao i prema menadžeru Eddiea Hearnu.

Poznati bivši britanski bokser Johnny Nelson je sve prokomentirao ovako:“Da je ovdje riječ o teniskom meču, rekao bih kako je 15:ništa za Bellewa, jer je uspio dovesti Hayea baš tamo gdje je htio.”


Tehnička obrada: InfoZona